7 мобилни приложения за тренировка в домашни условия

28.10.2021

7 мобилни приложения за тренировка в домашни условия

 

Преди да ви засипем с полезна информация за вашите опции за домашни тренировки, първо ще ви екипираме, за да сме сигурни, че тренировката ви ще бъде оптимална и съпроводена от максимален комфорт.

Мъжки спортни дрехи и обувки за тренировка 

Дамски спортни дрехи и обувки за тренировка

     Независимо дали търсите най-добрите приложения за тренировка, които да ви мотивират – или тези, които могат да ви помогнат да започнете нова фитнес рутина – ние ще ви предложим някои страхотни опции.

     Приложенията за тренировки могат да ви помогнат да намерите вид упражнение, което обичате, да придобиете увереност и да изградите здравословен навик – като същевременно правят тренировките ви удобни и достъпни.

1.Nike Training Club

Приложението Nike Training Club предлага разнообразие от тренировки с различна интензивност и времетраене в лесни за следване видео формати. Има по нещо за всеки, без значение колко време имате, вашето ниво (начинаещ или напреднал)  или интересите ви за тренировка. Имате от какво да избирате, включително тренировки за сила с телесно тегло, кардио , йога и други. Дори имате опцията за персонални тренировки, изготвени специално според целите ви – те включват тренировки в продължение на няколко седмици, за да ви помогнат да постигнете вашата цел. Приложението предлага и тренировки, създадени или вдъхновени от спортисти и известни личности.

 

2. Freeletics

Предимно в приложението на Freeletics  можете да откриете високо-интензивни тренировки (HIIT), ако не сте фенове на кардио тренировките това ще е супер опция за вас. Имате опция да работите и с персонален треньор. След като започнете плана си, можете да изпратите обратна връзка до треньора си, за да ги уведомите как протичат вашите тренировки и дали бихте искали да направите промяна по плана си, напр. може да увеличите интензивността на тренировките.

3. Alo Moves 

Alo Moves предлага хиляди йога практики, преподавани от някои от най-добрите звезди на йогата. Създадено от популярната марка за облекло Alo Yoga, Alo Moves има повече от 2000 видеоклипа, организирани в 200 плана и повече от 500 единични класа, преподавани от най-добрите имена в йога, включително Дилън Вернър, Ашли Галвин и Макензи Милър. И има нещо повече от обикновени йога сесии: можете да работите върху уменията си с уъркшоп за стойка на ръце, да подобрите силата с тренировки за цялото тяло, да се отпуснете с медитации с водач и др. Приложението предлага и уроци по сила, боди и пилатес.

4.Equinox+

Приложението Equinox+ разполага с обширна библиотека от различни тренировки и класове, които пренасят превъзходното му фитнес изживяване направо във вашия дом, чрез вашето мобилно устройство, таблет, браузър или смарт телевизор. В допълнение към многото студийни класове, приложението също има практики за внимание и медитация.

 

5.FitOn

С огромен избор от тренировки, включително HIIT, силови тренировки, йога, медитация, пилатес, кардио и стречинг, FitOn има за цел да обслужва почти всеки тип фитнес ентусиасти. Това, което го отличава от другите приложения, е достъпът му до тренировки на знаменитости и фитнес влиятелни лица като Габриел Юнион, Джонатан Ван Нес и Джулиан Хаф, които водят ексклузивни тренировки чрез приложението. Въпреки че това приложение може да действа като чудесно въведение в новите форми на упражнения, то също може да ви помогне да постигнете по-конкретни цели със своите адаптивни планове за тренировка.

6.Yoga Wake Up

Ако сте фенове на йогата или практикувате достатъчно дълго време това е страхотно приложение за вас. Кой каза, че сутрешната ви аларма трябва да е дразнеща? Приложението Yoga Wake Up използва звуците на йога и медитация, за да ви раздвижи нежно за предстоящия натоварен ден. Изберете събуждане – има сесии, вариращи от 5 до 15 минути – което ви позволява да ставате бавно от леглото със спокойно разтягане или да по-динамично. Приложението също е удобно за начинаещи, така че ако йога е нещо, което обмисляте да опитате, това е чудесен начин да започнете.

7.Sworkit

Sworkit е приложение, което предлага различни тренировки – йога, кардио, стречинг или силови тренировки според вашето ниво на подготовка и желание. Приложението е подходящо именно за начинаещи, тъй като се набляга на правилната техника, изпълнение на дадено упражнение.

Ние от екипа на Gosport.bg вече изпробвахме някои приложения, направете го и вие! Спортувайте активно и се грижете за себе си!

#GoSportTeam

 

Назад към всички постове