Дамски зимни обувки

Дамските маратонки са изработени с мисъл за комфорт, от който силно се нуждаят женските стъпала, предвид тяхната деликатност.

Гамата от модели, предоставени за вас в онлайн магазин gosport.bg, ще отговорят на всички ваши очаквания – и дори повече. Всеки един чифт е дело на оригинална марка, която няма нужда от допълнително представяне: Adidas.

 

Дамски зимни обувки, които няма да ви предадат, където и да се намирате

При избор на обувки за студените месеци през годината водещо е качеството.

Маратонките за зимата трябва да пазят краката на дамите от студ и да се грижат за изяществото им, въпреки дългите пешеходни преходи, снега, кишата и дъжда.

При нас ще намерите дамски зимни непромокаеми обувки от висок клас, които ще издържат на суровите условия навън и ще ви придадат стил, модерно излъчване и постоянна вътрешна топлина. Не на последно място, с тях ще си спестите излишно овлажняване поради изпотяване на стъпалата, колкото и дълго да сте обути в маратонките си.

Моделите имат красив дизайн и са произведени от естествени материали, за да ви служат вярно през целия сезон.

При нас можете да избирате и стабилни дамски туристически обувки, с които ще се чувствате в безопасност и комфорт по време на пешеходни преходи и изкачвания по различни терени. За вашето семейство сме подготвили редица качествени обувки, сред които мъжки зимни маратонки и детски зимни обувки.


Иновативни технологии за сигурност, удобство и здраве на краката

Марката Adidas е известна като шампионска и постоянно развиваща се напред в технологиите. Моделите дамски зимни обувки в онлайн магазин gosport.bg ви предоставят много повече, отколкото очаквате, защото една от главните характеристики на тази лидерска марка е непрекъснатото приложение на иновации, някои от които са следните:

  • Goretex – водонепропускливата мембрана-революция, едновременно спираща вятъра, недопускаща влага и регулираща баланса на топлина вътре в маратонките;
  • Мембрана за непромокаемост CLIMAPROOF, отблъскваща водата, запазваща топлината в обувката и позволяваща на стъпалата да "дишат“;
  • Допълнително подсилване на подметките при петата и в предната част на маратонките –  системи Traxion, Continental и Adiprene за още по-голям комфорт при вървене, тичане и изкачване;
  • Terrex – серията на Adidas, създадена за спортни звезди в алпинизма и в други дисциплини.