Дамски Тениски

Докато в миналото носенето на дамски тениски се е свързвало най-вече със спорта или с уединението вкъщи, а дамските потници са се възприемали само като бельо, днес ситуацията е различна.

Съвременната жена залага на тениска или потник дори за работа или среща. Тениските и потниците са се превърнали в задължителни дрехи от дамския гардероб, позволяващи различни комбинации с други дрехи.

Тениски и потници за спорт и ежедневието

И най-взискателната дама може да открие поне няколко модела за себе си сред голямото разнообразие от оригинални дамски тениски и дамски потници, предлагани от GoSport:

За спорт

С всеки от моделите дамски спортни тениски на Adidas ще се чувствате удобно при тренировка, бягане, туристически преход и всяка друга спортна дейност. Може да съчетаете тениската с подходящи дамски маратонки и долнище за изцяло спортна визия.

Много подходящи, особено за фитнес, са предложените модели дамски спортни потници, като можете да заложите на цвят и дизайн според предпочитанията си. Изберете с тънки кръстосани презрамки тип бюстие, с които ще ви бъде по-удобно да тренирате, или по-свободен модел, който също ще създаде комфорт за тялото ви по време на тренировка.

За ежедневието

Тениските и потниците са много удобна дреха за ежедневието. Независимо дали тениската е по-прилепнала, или овърсайз, тя винаги е предпочитана за топлите дни.

Потниците, от своя страна, дават възможност да бъдат комбинирани с различни дрехи, в зависимост от модела и предназначението си.

Съчетаване с останалия тоалет

Освен че могат да се носят самостоятелно, като универсално облекло тениските и потниците предлагат много варианти за съчетаване с други дрехи:

  • тениска с пола, класически дънки, клин, дамски къси панталони;
  • потник с дънки, спортен панталон, клин, суитчър, яке (за по-спортните модели) и с панталон, пола, сако, жилетка, елек (за официалните модели).

В GoSport ще откриете дамски тениски на цени, които са изключително атрактивни. Освен евтини дамски тениски на Adidas, вниманието ви със сигурност ще привлекат стилните и удобни дамски потници на същата марка.

Новата тениска или потник ще бъде вашето лятно попълнение на гардероба, за да имате свобода на движение по време на разходка или активен спорт през горещите летни дни.