Adidas Terrex – стабилност и удобство във всякакви условия

16.09.2022

Ако обичате да спортувате на открито или да се разхождате в планината, Adidas Terrex определено ще ви спечели! Моделите от тази линия са разработени така че да осигурят високо сцепление, стабилност и удобство във всякакви условия – независимо дали възнамерявате да ги ползвате в градското си ежедневие, докато тичате по време на проливен дъжд или докато правите продължителен планински преход. 

 

Преди време описахме подробно някои от най-често използваните технологии при направата на обувките от линията Adidas Terrex като можете да се запознаете с тях тук. В настоящата статия искаме да ви покажем някои от нашите любими модели и да ви представим качествата, които ги отличават.  

 

ADIDAS TERREX SWIFT SOLO 2




Този модел е изключително подходящ за по-леки разходки в града и сред природата. Тези обувки, подобно на всички останали от линията Terrex, са създадени така че да бъдат гъвкави към условията. Те предлагат отлично сцепление във всички посоки и при различни повърхности, което е постигнато чрез гумената подметка Lugged Traxion. Тази технология също така намаля и точките на натиск върху стъпалата. Обувките SWIFT SOLO 2 са с много висока устойчивост на изтъркване и износване, а за това спомага мрежата Primegreen Ripstop, която е подсилена и с елементи на кожа.  Мекотата и удобството при всякакви натоварвания пък са гарантирани благодарение на междинната EVA подметка, а вложката Pro-Moderator TPU осигурява допълнителна стабилност. Допълнителен бонус за всички любители на природата е това, че 50% от материалите, използвани за направата на този модел, са от рециклирани продукти.

 

ADIDAS TERREX AX4 GORE-TEX


 

Този мултифункционален модел е създаден специално за бягане в планински условия. Той комбинира лекотата и комфорта на обувка за бягане със стабилността на планинска обувка. Трудно ще намерите модел с по-качествен гумен материал, тъй като подметката на TERREX AX4 GORE-TEX е направена от производителя на гуми, Continental. Освен качеството на гумата, сцеплението е гарантирано и от Traxion системата на Adidas. Моделът използва и водонепромокаемата технология GORE-TEX, за която можете да прочетете повече тук. Тя представлява влагоустойчива, дишаща мембрана, която предпазва от намокряне, но същевременно и позволява проветряване на крака. Този модел също използва междинната EVA подметка, която спомага за усещане на мекота и удобство при всякакво натоварване.

 

ADIDAS TERREX SWIFT R3 GTX

 

 

Красив, елегантен и невероятно удобен. Това са само няколко думи, с които може да бъде описан този модел. Той има всички характеристики на TERREX AX4 GORE-TEX, които представихме – лекота, стабилност, водоустойчивост и  отлично сцепление, благодарение на гумата на Continental. Този модел обаче е по-универсален избор, тъй като е подходящ не само за планината, но и за ежедневието, а същевременно е и по-стилен. 

 

ADIDAS TERREX SKYCHASER 2




Обувките TERREX SKYCHASER 2 комбинират прецизността, нужна за бягане по планински пътеки със стабилността и устойчивостта, нужни за изкачвания. Всяка крачка дава енергия за следващата стъпка, благодарение на амортизиращата Boost технология, което помага за по-продължителни преходи. Този модел също използва гума на Continental и с нищо не отстъпва от останалите по отношение на сцеплението, което предлага. Той е подходящ за всякакви условия, без значение дали навън е мокро, сухо, кално, или неравно. Освен това, подобно на всички останали обувки, 50% от материалите, използвани за производството й, са рециклирани. 

Може да разгледате тези, както и всички останали обувки от серията Adidas Terrex тук. Поръчайте любимия си модел бързо и лесно с експресна доставка. Можете да се възползвате и от нашата услуга за покупка на изплащане.

Назад към всички постове