123

2

4

Как работи Лоялната програма?

Всеки регистриран като потребител при нас автоматично става участник в лоялната програма! При натрупани 298 лв. в поръчки при нас, вие ще бъдете включени към първото ниво на програмата. За повече информация относно нивата, моля изберете „Какви са нивата на лоялната програма?“ от падащото меню.

Имайте предвид, че стойността на всяка поръчка ще бъде добавена към Вашата лоялна програма след 14 дни, когато изтича и срокът за връщане. Направената но не закупената поръчка или върнатата поръчка не се зачита като оборот за лоялната програма.

Кои са нивата на лоялната програма?

Нивата са 3:
1.    SILVER – 5%
За клиенти с общ оборот между 298 лв. – 598 лв.

2.    GOLD – 7%     
За клиенти с общ оборот между 598 лв. – 1198 лв.

3.    PLATINUM – 10%
За клиенти с общ оборот по-голям от 1198 лв.

Кой има право да участва в лоялната програма?

Всяко едно физическо лице има право да участва. Поръчки от юридически лица няма да бъдат зачитани като оборот към лоялната програма и няма да могат да използват отстъпка.

Как да поръчам така, че поръчката ми да бъде включена към лоялната програма?

Всички поръчки, направени през кошницата ще бъдат включени в оборота на лоялната програма. Оборотът от бързи поръчки и поръчки по телефона няма да бъде добавян към лоялната програма!

Управление на акаунта

- Как да изтрия регистрацията си?
Моля, свържете се с нас по телефон, имейл или натиснете бутона за изтриване на регистрация от вашето потребителско меню. Друг вариант е да натиснете тук когато сте си влезли в потребителския акаунт.