promotion promotion

PUMA Rebound v6 Buck 39358001

Реф. Ном.: 39358001

0 гласа

Препоръчителна цена: 160,00 лв.

Special Price 67,99 лв.

Спестяваш: 92,01 лв.

Разпродажба
Други цветове:
PUMA Rebound v6 Buck 39358001 Puma Rebound V6 Buck Taffy 39358002
Размер обувки
Бърза поръчка Добави в

certificateОригинални продукти

boxПреглед и тест преди заплащане

replaceЛесна замяна

phoneWhatsApp / Viber: 0888998855

Описание

PUMA Rebound v6 Buck представляват най-новата еволюция в света на модните обувки. Тези обувки не само излъчват стил, но и включват някои от най-новите технологии, които ги правят подходящи за активен начин на живот и всеки ден.

 

  • Иновативна SoftFoam+ технология: PUMA Rebound v6 Buck разполагат с иновативната SoftFoam+ технология, която предоставя уникален комфорт при носене. Тази мека и адаптивна стелка се адаптира към формата на вашите стъпала, осигурявайки омекотяващ ефект и амортизация при всяка стъпка. Тя ви позволява да се чувствате комфортно и енергично през целия ден;
  • Устойчиви и модерни материали: Горната част е изработена от висококачествени материали, които не само придават на обувките стил, но и ги правят издръжливи и устойчиви на ежедневната употреба. Тези обувки са готови да ви предоставят стил и комфорт в различни ситуации;
  • Подходящи за различни активности: PUMA Rebound v6 Buck са универсални и подходящи за различни видове активности. Те могат да бъдат носени както за спорт, така и за ежедневни задачи;
  • Стилен дизайн с PUMA лого: Този модел не само предоставя комфорт и функционалност, но и се отличава с модерен дизайн. PUMA логото е символ на стил и качество и придава завършеност на визията на обувките.

 

PUMA Rebound v6 Buck съчетават модерен стил и технологична изящност. Те са обувки, които предлагат не само стил, но и комфорт и функционалност в един продукт. Независимо дали сте на път за фитнес, разходка в парка или просто търсите удобство в ежедневния си живот, PUMA Rebound v6 Buck са подходящи за вас.

Не изпускайте възможността да направите тези обувки част от вашата визия и да се насладите на всички предимства, които те предоставят!

Таблица с размери
Характеристики
Производител Puma
Модел PUMA Rebound v6 Buck
Цвят Черен
Арт. номер 39358001
Състав Еко кожа
Подметка Висококачествени материали
Гаранция на производител Всички продукти от Ketsovete са оригинални и се предлагат от доверени дистрибутори
Подобни модели Промоции Сникърси Мъже Обувки Високи обувки
Плащания и доставка

Всички стоки, предлагани от нас се изпращат с куриерска фирма Еконт Експес с наложен платеж и  безплатна доставката до офис на Еконт за поръчки над 100лв. Всички поръчани от нас артикули се изпращат с опция "Преглед и тест". В случай на отказ, клиента заплаща връщането на пратката.

Поръчки се обработват и изпращат на същия ден в рамките на работното време и се получават на следващия работен ден. Всички поръчки направени събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник

В случай, че размислите, имате право е да върнете поръчка си в рамките на 30 дни след закупуване. Важно е да отбележим, че продуктите не трябва да са употребявани и е необходимо да бъдат в оригиналната си опаковка с всички прилежащи и фабрично закачени етикети.

Изпратете ни запитване:
Бърза поръчка:
Бърза поръчка Добави в